Løshunder

04.01.2010
strays

Løshunder 

Enhver frihet har en pris
 
strayslitenNazeeya, en 24 år gammel muslimsk jente har én dag på seg til å finne seg en ektemann, før hennes religiøse bestefar, Jassim, vil ta henne med til hjemlandet for å gifte henne bort til en venn av familien. Nazeeya vil rømme, men hennes ansvarsfølelse overfor hennes lillebror, Emir, hindrer henne. 
 
Desperat i sin jakt på en løsning møter Nazeeya Mihkel, en estisk togkonduktør. Sammen legger de en plan og plutselig er friheten kun en togbillett unna. De møter likevel på et uforutsett hinder i Emir, som vil vise seg å være Nazeeyas største utfordring i hennes forsøk på personlig frihet. 
 
sutharsanbala
 
 
“Løshunder” ble produsert i 2009. Den er blitt vist på Kortfilmfestivalen i Grimstad, Nordic Panorama 5 cities film festival og Sleepwalkers Student & Short film festival. På samtlige av disse festivalene er “Løshunder” fått tildelt Hederlig omtale.
 
suidirectingStab:
Produsent: Marianne Ostrat
Manus/Regi/Klipp: Sutharsan "Sui" Bala 
Foto: Meelis Veeremets 
Kostyme: Kirstie Soe 
Set-design: Tiiu-Ann Pello 
 
Skuespillere:
Jekatarina Novosjolova, Paulo Kulesov, Jevgeni Gajchuck, Ago Soots 
 
 
Presseomtaler:
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}