Kristoffer Joner Hos Lerøen

17.08.2008
I kveld har Frame Productions premierevisning under Den norske filmfestivalen i Haugesund. Etter visningen er det Happy hour på veteranbåten "Sandnes"
I anledning Kristoffer Joners besøk i Haugesund under Den norske filmfestivalen og hans hovedrolle i åpningsfilmen ”Den siste revejakta”, synes filmfestivalen det er hyggelig å kunne invitere til en eksklusiv visning av det nye programkonseptet ”Hos Lerøen”. Her vil programleder Mikal Olsen Lerøen lede portrettintervjuet av skuespilleren Kristoffer Joner.
 
”Hos Lerøen” er et talkshow hvor du som publikum får anledning til å stille spørsmål til Århundrets norske filmskuespiller (Kåret av BIFF) . Temaene som vil bli presentert er Joners roller, erfaringer og teknikker som skuespiller. Programmet er et offisielt Stavanger2008-prosjekt og er produsert av Frame Productions.
 
Visningen finner sted på Maritim Kino Søndag den 17.august kl. 16.30. Etter visningen vil det være Happy Hour på veteranbåten Sandnes, hvor programkonseptet er hovedtema. Eventet er i regi av Filmkraft Rogaland AS og Frame Productions.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}