KORT på KINOKINO søker frivillige

08.11.2010

 

2.-4. desember arrangerer KINOKINO Senter for kunst og film kortfilmfestivalen KORT. Vi skal i løpet av 3 dager vise ca. 52 filmer. Temaet for festivalen i år er : Klipp og dramaturgi. Vi har derfor invitert  filmklipper Anders Refn , kjent for å ha klippet b.la. Breaking the Waves, Antichrist og Max manus - han skal ha et foredrag om klipping. Professor ved universitet i Århus kommer og skal ha et foredrag om dramaturgi i kortfilm. Vi får også besøk av Kalle Løchen som skal snakke om ""Nye veier til kortfilm" . Videokunstner A K Dolven kommer også. Altså mye kjekt på programmet.

Torsdag begynner vi med å presentere workshopfilmene som er blitt til i samarbeid mellom Filmkraft, UiS og Barne og Ungdomsteateret. Produsent for dette er Geir Netland. Her vil det bli premiere på kortfilmene laget av; Tore Rygh, Vigdis Nielsen og Stian Kristiansen.

 

Vi skal også ha et work in progress program denne torsdagen hvor vi viser klipp fra filmene: "En Sommer" av Stian Forgaard, "Videogutten" av Stian Kristiansen og "Sort Melk"  av Skjalg Molvær. Vi viser klipp fra filmen og regissørene er der også.

 

Festivalen avsluttes på lørdagen med Filmkraft sin årlige bransjefest.

mer info om festivalen kommer

For avvikling av  festivalen trenger vi frivillige til å hjelpe oss med:

- vakthold

- billettsalg

- rigging

- rydding

- henting/bringing av foredragsholdere

+ alt ellers som måtte dukke opp etter behov.

Interessert - eller kjenner noen som kan være ?

Send en mail til : sao@kinokino.no

 

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}