Kirsten Malmberg

20.01.2010
Filmstudenten Kirsten Malmberg svarer på våre fem korte spørsmål denne uken.
kirsten malmberg
kirsten malmberg
Foto: Privat
 
Navn:  Kirsten Malmberg
Alder: 24
Bosted: Oslo
Yrke: filmstudent på Niss (Nordisk institut for scene og studio)
 
Hvordan har du det nå?
Som jeg vanligvis pleier, jeg har det travelt men veldig bra.
 
Hva gjør du for tiden?
For tiden jobber jeg med en flerkameraproduksjon som både produksjons og innspillingsleder. Det er hektiske tilstander og man må holde tunga beint i munnen, men jeg trives veldig godt i den type kommunikajsonsarbeid. (Viktig å utfordre seg selv av og til) Ellers skal jeg begynne å ta kurs gjennom røde kors for å bli besøksvenn som jeg tror kan gi meg mange fine nye opplevelser.
 
Hvilke planer har du fremover?
I nærmeste fremtid planlegger jeg å gå ett år til på Niss og fordype meg i produksjonsledelse. Etterpå håper jeg å komme meg ut i arbeidslivet som fersk produksjonsleder. Jeg ønsker å realisere drømmen om å reise til India, enten gjennom veldedighetsprosjekt eller filmprosjekt, det hadde vært spennende
 
Hva så du sist på kino? 
Luftslottet som sprengtes var filmen jeg såg sist. Det er ikke den beste filmen jeg har sett. Men jeg syntes den var underholdende med en veldig tøff og modig kvinnelig hovedrolle. Det trenger vi mer av.
 
Hva er favorittfilmen din? 
 En av de filmene som er høyest på lista av favoritter er De usynlige av Erik Poppe. Jeg synes Poppe er utrolig dyktig til å formidle stemninger i film. Filmen trollbinder meg. Med nydelige, rene og estetiske bilder, dyktige skuespillere og fantastisk musikk rører den ved et utrolig følelsesspekter i meg. Den får meg til å tenke på hvordan vi mennesker egentlig har det og hvordan valg og hendelser påvirker våre liv.  Nydelig.
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}