KINOKINO

22.01.2012
Filmklubben arrangerer miniseminar om TV serier onsdag 1. februar.
filmklapper2
Erlend Rydning kommer og skal holde et 2 timers foredrag fra kl 19:00 21:00. Etter foredraget blir det visning av 1-2 episoder av en komiserie.

Dette er et miniseminar om britisk alternativ humor på 1980-tallet. Seminaret handler om den alternative humoren som vokste fram på 1980-tallet i Storbritannia, frontet av komikere som Alexei Sayle, Rik Mayall, Adrian Edmundson, Jennifer Saunders, Ben Elton, Rowan Atkinson og mange andre.

I løpet av to timer kommer foredragsholder Erlend Rydning til å fortelle om årsakene til at britisk humor endret seg, og vise hvordan den kritiserte den rådende konservative politikken til Margaret Thatcher gjennom å bruke klipp fra serier som The Young Ones, Not the Nine O'Clock News, Spitting Image, Black Adder, og en rekke andre serier og filmer.

Erlend Rydning studerer filmvitenskap på NTNU. Han er i tillegg utdannet jurist, og har erfaring som artikkelforfatter og bidragsyter til Bergen filmklubb, Stiftelsen Cinemateket USF og Bergen internasjonale filmfestival (BIFF). 

Billettprisene blir det samme som for filmvisningene.

Pris: 70/50
Medlemsavgift er kr. 100,-. Første filmvisning er inkludert i medlemsavgiften.
{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}