Kaada konsert

11.03.2009
Kaada er en vital og ekspressiv liveartist som de siste årene har vært mest kjent som filmmusikk-komponisten. Fredag 27. mars spiller han i Sandnes kulturhus.
kaada kuttet
kaada John Erik Kaada er kjent fra bandet Cloroform, som soloartisten Kaada og for sitt samarbeid med vokalisten Mike Patton fra bla Faith No More. Kaada er et multitalent med teft for gode melodier og arrangement, en allsidig komponist og artist, med et musikalsk repertoar som spenner fra det vare og melodiske til det pompøse og storslagne.

Sjangerene Kaada er innom er mange, for eksempel. eksperimentalmusikk, elektronisk musikk, filmmusikk, avant-garde metal, vokalmusikk, klassisk og støy musikk.

De siste årene har Kaada vært mest kjent som filmmusikk-komponisten. Han har produsert filmmusikken til 14 profilerte norske filmer som bl.a. Mongoland, Alt om min far, Hawai Oslo, Mannen som elsket Yngve og nå sist O’Horten, som han har vunnet flere priser for. Kort sagt, Kaada er Norges mest oppegående filmkomponist om dagen. Ikke rart han da ble bedt om å skrive og fremføre et potpurri over norsk filmmusikk gjennom tidene, under sist avholdte Amandaprisutdelingen i Haugesund.

Våren 2009 skal Kaada ut på turné med Rikskonsertene. Etter inspirasjon fra en turné i Nederland med symfoniorkester i 2007, følger han nå opp med Norgesturné der han for anledningen har satt sammen et syv manns ensemble bestående av rutinerte og utadvendte multi-instrumentalister. Kaadas allsidighet gjenspeiles i musikken han vil turnere med, som er basert på en blanding av hans nye album som slippes i mars 2009, tidligere plater og komponert filmmusikk. Musikken spenner fra det drømmende og vare til det storslagne og eksplosive.

Kaada er en vital og ekspressiv liveartist, med god publikumskontakt, og serverer gjerne konsertopplevelser utenom det vanlige. Med seg på vårens turné vil Kaadas også ta med video- og filmklipp, som er basert på hans egne opptak fra Kina, Korea og Japan med fokus på humor, farge og fantasi; ”et mytisk Neverland” som han selv beskriver det som. Vi gleder oss til å se Kaada tilbake på scenen med findress og turnésko på.


Musiker
- John Erik  Kaada: diverse instrumenter
- Hanne  Rekdal - Fagott: altfløyte m.m.
- Jane Helen  Johansen: Mandolin og gitar
- Guro  Moe: Kontrabass
- Børge  Fjordheim: Fagott, altfløyte m.m.
 

Konsert
Sted: Sandnes kulturhus
Dato: fredag 27. mars
Tid: Klokken 20.00.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}