Jorunn Hodne

27.04.2011
Jorunn Hodne svarer på våre 5 korte spørsmål.
jorunn hodne
jorunn hodne
 
 
Navn: Jorunn Hodne
Alder: Tidløs
Bosted: Stavanger
Yrke: Artist, journalist og prosjektleder innen event og TV produksjon.
 
 
Hvordan har du det nå? 
Hett. Har nettopp fått jobb der jeg deler en prosjektlederstilling på Tou Camp med min tidligere TV Vest-kollega Ingvill Bjorland. Så selv om jeg er i Thailand på kombinert påskeferie og TV-opptak må jeg på toppen jobbe 100 prosent i 35 grader med den nye jobben. Det er varmt og tavelt.
 
 
Hva gjør du for tiden? 
Utenom den nye prosjektlederstillingen på Tou Camp er jeg i Thailand for å gjøre nye opptak til en dokumentar som jeg begynte på i fjor. Det er et langtidsprosjekt som kommer til å strekke seg over noen år. Innimellom får jeg skrevet tekster og melodier til min neste plate som ikke kommer ut før til neste år for hele høsten går med til prøver på Sonny. Har fått en sentral rolle i Renberg sitt stykke basert på Kaizers musikk som har premiere 11.11.11 på Rogaland Teater.
 
 
Hvilke planer har du fremover? 
Lete etter hull i almanakken slik at jeg får kvalitetstid med mann, venninner, familie og venner. Heldigvis lar mye av det seg kombinere med jobb. Konserter og studiojobbing er for eksempel kvalitetstid og gir energi. 
 
 
Hva så du sist på kino? 
Har dessverre ikke tid til å gå så mye på kino som jeg ønsker for de har stengt når jeg er klar for film rundt midnatt. Men kanskje det var Jernanger? Uansett skamkjekt å se en så proff film fra vår egen by med mange kjente fjes. Kul film. Tommelen opp!
 
 
Hva er favorittfilmen din?
Må trekke fram to filmer som har gjort inntrykk på hver sitt vis. Léon fra 1994 med Jean Reno i hovedrollen. Filmen har alle ingredienser og balanserer helt perfekt mellom spenning, action, drama, varme, humor og blodig alvor. Den andre er Team America, en animasjonsfilm fra skaperne av South Park. Den kom i kjølevannet 911 og en haug med høyoktan actionfilmer med uslåelige terroristbekjempende helter som for eksempel Jack Bauer i "24". Må sies at filmen ble sett sammen med 20 venner etter en vellykket dugnad så stemningen var på topp. Derfor ble denne parodien en helt spesiell filmopplevelse som ranker høyt i minneboka.
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}