Joner og Moslie kan bli Jarle Klepps foreldre

20.07.2009
Kristoffer Joner kan komme til å spille Jarle Klepps alkoholiserte far. Cecilie Moslie er ønsket som den trofaste moren.
Den andre filmen om Jarle Klepp er fortsatt på vent. Produksjonsselskapet Motlys håper på positivt svar til høsten fra Norsk Filminstitutt. Dermed er det meste fremdeles usikkert.

– Vi har ikke skrevet kontrakter med skuespillere. Men ja, det stemmer at Kristoffer Joner og Cecilie Moslie står øverst på ønskelista til Arild Andresen, sier produsent Yngve Sæther.

Men om vi får se Joner spille Jarles alkoholiserte pappa, Terje, og Moslie levendegjøre den utholdende mammaen Sara, tør han ennå ikke love.

Venter svar
Filminstituttet hadde i fjor innsigelser til Arild Andresen og Lars Gudmestads filmmanus. Motlys satte i gang finpussing og håpet på opptaksstart våren 2010. Nå skyver Sæther videre på fristen:

– Får vi svar fra Filminstituttet i september eller oktober, kan vi filme fra sommeren og høsten 2010, sier han.

Motlys holdt i fjor høst audition i Stavanger for å finne 14-15-åringer som kan spille Jarle Klepp og vennene hans. Det arbeidet kan nå være forgjeves.

– Når filmen er satt på vent, må også ungdommene settes på vent. 14-15-åringer endrer seg og skyter plutselig i været slik at de ser for gamle ut, sier Sæther.

Dermed er det høyst uklart hvem som skal utforme Jarle som ung tenåring.
 
Les hele artikkelen i Stavanger Aftenblad
  
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}