Jeg er slags av glad

21.03.2011

Dette betyr egentlig at jeg ikke er glad i det hele tatt, og jeg prøvde denne gangen å benekte dette faktum fordi jeg brukte alle våpen til å avslutte denne typen utsagn. Kanskje jeg bare opprettet en følelse som omgir meg for evigheten.

Hvis du tenker på at jeg har mer enn god del av menneskene i verden er i stand til å ha, som: flott frisk barn, familie, mann som liker meg, leilighet foran stranden ... Vi kan tro at noe mangler, kanskje en jobb. Eller enda, vil vi tro at en lett ende er å lære seg selv hvordan kan mann se ting positivt og akseptabelt. Vi kan leve lykkeligere bare med ting tilgjengelig for oss, med kreativiteten vår for å skape og vår evne til å elske. Bære jeg disse? Jeg har spurt meg selv hver gang fikk jeg depressive.

Jeg kunne endre alt dette for å få det lett, for den følelsen så ventet, den "følelsen av nåde". Jeg kunne fortelle om det nevnt følelsen hvis det hadde skjedd med meg var det følte 98% av en konsistens av en positiv følelse, og akkurat da jeg gjorde mitt verste. Det verste, i en felles oppfatning for deg eller meg, er fryktelig holdning i livet, holdninger av skam, av flauhet og utilstrekkelighet. Det betyr at jeg var lykkelig når gjørt jeg noge ikje bra.

Var det en nordamerikansk psykopat drøm? Presbyterianerne drøm på alt vi agnostikere har fast smaker for depresjon, fordi vi gjentatte ganger benektet gud og systematisk akseptert djevelen i praksis på dagen livet tristhet og skjer utover urene konsekvente holdninger godt beskrives på noen virkelig groove og rock sang.

En klok venn sa en gang at vi må trene oss til like mye akkurat i det øyeblikket vi gjør noe, ikke tenke på fremtiden eller fortiden, det er gjør oss nyte livet og bli lykkeligere.

Da hun kom med denne samtalen var jeg i en nytelse sensasjon. Jeg var i atrium i sentrum av Stavanger med mye sol i ansiktet mitt og spiser mest anbefalte salaten rett på en kaffe plass i denne byen. Hennes selskap er en av mine favoritter, kan jeg si om Livet er basert på at denne scene vi kan stoppe der, fryse og det er det. Slutt på reise. Faktisk, livet er syke reiser. Det holder oppkast literalig eller virkelig.
Fortsetter det følger programmet, rundt 18 timer etter at episoden i restauranten jeg ikke oppkastet noe bort, men jeg fortsetter på epilog på badet, som jeg betraktet som en fin tid utelukket av min naturlige plikt med hygiene - Jeg kan sitte der lese nyheter, men jeg kan ikke tenke at nyheten er på norsk, da jeg savner de millioner av sider i brasiliansk avis, så det er bedre å tro at ikke er tid til å rengjøre ennå, og jeg har mer tid å tilbringe i mitt morgen lås - toalettet.

Til slutt skal vi prøve å analysere hver eneste detalj av gjerninger - Jeg har gjort dette i stund, kommer i ingensteds. Kanskje jeg gjorde det (! ?), men jeg merke ikke.

Jeg liker veldig godt at jeg skriver nå, i den datamaskinen, og mer, det faktum jeg ikke drikker eller røyker for å skrive, og enda mer, at jeg er alene med musikk i mørke plass og stearinlys. Men ikke lenge fra nå, deilig tid, jeg sinsylighvis skal tanker noen som. "Jeg kan se tv instedfor", "drikker isteadfor", "røyker, før sommer slutt, istedfor", "at jeg skule gå til byen istedfor mann mim", "jeg kunne laget en cd i stedetfor for å skrive hit", og så videre.

Ingenting av de tankene kommer i hodet mitt da jeg gjorde god fysiske aktivitet.

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}