Instruktører til Amandus Talent

08.02.2010

 

De regionale filmsentrene, Amandusfestivalen og Norsk filminstitutt har i år utlyst tilbudet Amandus Talent til de mest talentfulle ungdommene innen filmproduksjon i Norge (16 - 23 år).

15 utvalgte deltakere vil plukkes ut fra en søknadsmasse (på landsbasis) og inviteres til Lillehammer unger Amandusfestivalen 20.-26.03. Her skal de få være med å produsere 3 stk kortfilmer i samarbeid med profesjonelle filmarbeidere som skal vises på festivalens avslutningsshow. Manusene er skrevet av nasjonalt profilerte manusforfattere.

I denne forbindelse trenger vi profesjonelle instruktører innen regi, foto, lyd og klipp. Er dette noe du kunne være interessert i eller kan du eventuelt anbefale noen flinke bransjekolleger som kunne tenke seg en slik jobb?

Som instruktør vil du få betalt NOK 3000 per dag, samt dekket reise og opphold.

Det optimale er at alle de profesjonelle kan komme til Lillehammer lørdag  20. mars til lunsj og bli til og med torsdag 25. mars (kan reise hjem torsdag kveld).


-          Regissørene MÅ bli hele denne perioden.  
-          Klipperen kan evt. reise hjem og komme tilbake onsdag og torsdag.
-          Lyd og foto er viktigst tirsdag og onsdag.

Det meldes inn interesserte instruktører fra hele landet, så vi kan altså ikke garantere for jobb. Melder du din interesse er det imidlertid god sjangs, da det er fokus på å plukke fra hver filmregion.

NB: Vi må ha tilbakemelding på interesse innen førstkommende onsdag, senest kl 16:00 (vi beklager den korte fristen)

Skriv en mail til Filmsenterkonsulent Ingunn M. Sjøen: sjoen@filmkraft.no

 

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}