Ingunn Myklevoll Sjøen

01.02.2010
Filmkrafts egen Ingunn Myklevoll Sjøen svarer på ukens 5 korte spørsmål.
ingunn ny
ingunn ny
 
Navn: Ingunn Myklevoll Sjøen
Alder: 31
Bosted: Stavanger
Yrke: Filmsenterkonsulent, Filmkraft Rogaland AS
 
 
Hvordan har du det nå?
Travelt!! Men veldig bra. Jeg stortrives i den nye stillingen min. Det er et enormt ansvarsområde å drifte Filmkrafts sentervirksomhet, men jeg digger det. Det gir så utrolig mye igjen å se de positive resultatene som allerede har vist seg av godt investerte arbeidstimer. Ellers er jeg ganske lei av vinter og gleder meg til sommeren når jeg kan ta på meg min nyinnkjøpte Paul Smith kjole.  
 
Hva gjør du for tiden?
Jeg er i full gang med å iverksette en rekke tiltak på barn- og ungeområdet. Den nasjonale satsingen på denne målgruppa har lagt omfattende føringer for regionale filmsentre. Vi har valgt å ta utfordringen med et smil. Dette er et utrolig viktig arbeid. Jeg jobber også med gjennomføring og planlegging av kurs, seminarer og andre bransjefremmende tiltak for de profesjonelle filmskaperne i regionen vår. I tillegg er jeg involvert i et omfattende interregionalt samarbeid, hvor vi jobber inn mot departement, NFI andre nasjonale instanser for å fremme vilkårene for regional filmproduksjon i Norge. På fritida strikker jeg et blått sjal (med mønster!), leser britisk krim og prøver å overbevise meg selv om å gå oftere på Yoga.  
 
Hvilke planer har du fremover?
Jeg skal jobbe målbevisst mot mine visjoner for Filmkrafts senterbit, trene mer, møte venner og familie oftere, bli kjent med nye inspirerende mennesker og dra minst en gang til London (for å shoppe) i løpet av året. 
 
Hva så du sist på kino?
Jeg var på forpremieren av Lee Daniels “Precious” på mandag og datt nesten av setet. Så brutalt vond, vakker, imponerende effektfull og samtidig morsom. Denne må ses. 
 
Hva er favorittfilmen din? 
De siste årene har jeg sett mest norsk film og jeg har blitt veldig glad i Bent Hamers verk. Han beskriver de nydeligste utradisjonelle vennskapsforhold, ofte mellom aldrende menn. Det er noe magisk som skjer på lerretet i Hamers filmer. Tempoet er sent, men jeg kjeder meg aldri et sekund. Salmer fra kjøkkenet er favoritten, men jeg er også veldig glad i O´Horten. Interansjonalt er det vanskelig å gi noen førsteplass, men jeg var veldig imponert over Alexander Sokurows “Russian Ark” fra 2002 da jeg så den på Tyneside Cinema i Newcastle for noen år siden. Filmen har 2000 skuespillere, 3 orkestre, beveger seg gjennom 33 rom på Russian State Hermitage Museum og dekker en handling på over 300 år, alt dekket med ett eneste kameratake. 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}