High Hopes samles

04.12.2008
High hopes en dokumentarserie laget av Sydvestfilm i Stavanger går i disse dager på TV2. I dag kommer de engelske ungdommene Craig, Pippa og Lyndsay til Stavanger.
lyndsayliten
craiglitenpiplitenlyndsayliten 
 
High Hopes vises i disse dager på TV2 Waschera fredager kl 16:10.
 
Forrige helg var de norske ungdommene Rune, Silje Cathrine, Daniel og Einar på besøk i Liverpool. I dag kommer de engelske ungdommene Craig, Pippa og Lyndsay til Stavanger. Lyndsay har med seg babyen sin Scarlett på 4mnd. De skal være i byen i helgen og får med seg avslutningsseremonien av Stavanger2008. De skal bl.a delta på en mottagelse i Atlantic Hall på lørdag og besøke Lundehaugen videregående skole der Daniel og Silje Cathrine går.
 
- Alle var spente da de skulle treffes for første gang i Liverpool, men det ble et veldig hyggelig og positivt møte. Nå gleder de seg til å møtes igjen, sier Gunhild Oddsen som var med til Liverpool og filmet møtet mellom ungdommene. Opptakene skal brukes til ekstramateriale på dvd utgivelsen av serien. 
 
Serien High Hopes er produsert av Sydvest Film i Stavanger og First Take i Liverpool. Det er et samarbeidsprosjekt mellom de to kulturhovedstedene.
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}