High hopes

30.10.2008
Fredag klokken 16.10 er det premiere på High hopes på TV2.
siljehighhopes
hannehighhopes  danielh
 
I alt er det 8 episoder som skal vises på fredag ettermiddag i 8 uker fremover.

Først ut er kjærligheten…

EPISODE 1 – ”P.S. I LOVE YOU”
Hanne er vanvittig forelska i Espen. Hun har aldri følt så sterkt for noen gutt tidligere. I tillegg konkurrerer de i samme skytterlag. Hanne hater å tape, spesielt overfor Espen.

Pippa jobber hardt for å bli skuespiller. Hennes største kjærlighet er sønnen Lewis. Hun ble gravid allerede som 15-åring, og har ikke vært borte fra han en hel dag siden. Hun savner desperat en kjæreste, en som alltid er der og stiller opp både for henne og Lewis. Men det er vanskelig å finne en gutt som aksepterer at hun allerede har et barn.

Craig er DJ og har draget på jentene. Han har hatt samme kjæreste i flere år, men bestemmer seg for å slå opp. Det blir det verste han har opplevd noen gang, og han føler
seg som en skikkelig drittsekk etterpå. Men etter kort tid er han ute på byen flørter
- og så treffer han Abby.

 ”P.S. I LOVE YOU” er 1. episode i dokumentarserien ”High Hopes”. Her møter vi ten���ringer i de to Europeiske Kulturhovedstedene Stavanger og Liverpool. Alle har store drømmer og er villige til å ofre alt for å nå toppen, men noen ganger kommer livet i veien for drømmen.

På Stavanger2008 sine sider kan du se et kort utdrag fra ukas episode + musikkvideoen til Christer Knutsen som har laget musikken til High Hopes. Se her.

Sjekk også ut Waschera.no der alle ungdommene har egen profil og er tilgjengelig for spørsmål! Søk på High Hopes!

Torsdag ettermiddager, også 16:10 på Waschera, vil det være aktuelle gjester i studio.


Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}