High hopes

03.11.2008
Hver fredag klokken 16.10 i åtte uker fremover vil TV2 vise Stavanger produksjonen High hopes.
hanneliten
siljehighhopeshannehighhopesdanielh 
 
De er 16 – 18 år og drømmer om å bli best. De har talent, pågangsmot og er villige til å ofre mye. Men ungdomstida er uforutsigbar, full av forelskelser, skuffelser, ville innfall og voksne som ikke forstår. Kanskje kommer livet i veien for drømmen.
 
I High Hopes kommer vi tett innpå livene til ti tenåringer fra to svært forskjellige europeiske byer. Liverpool har høy ungdomskriminalitet og store sosiale utfordringer.  Den norske oljehovedstaden Stavangerer blant Europas mest velstående. High Hopes-ungdommene har ulik sosial og etnisk bakgrunn, men gjennom sin lidenskapelige interesse uttrykker de sin identitet og tilhørighet.
 
Ungdommene fra Livverpool
Fern spiller for Everton og er nyvalgt kaptein for Englands jenter U-19 på vei mot UEFA mesterskapet.
Devere er en politisk rapper fra den belasta bydelen Toxteth i Liverpool. Musikken er det viktigste i livet hans etter at broren ble skutt og drept på åpen gate. “No guns, no violence, keep it nice” er slagordet.
Philippa ble enslig mor allerede som 15-åring. Nå satser hun alt på en skuespillerkarriere og håper på en god oppvekst for sin sønn Lewis. 
Lindsay trener boksing hver dag i håp om å få sin første offisielle kamp, men hun jakter også på kjærligheten. Craig er en selvsikker ung musikkstudent med dametekke. Han har aldri møtt sin far som han vet bor noen mil unna med ny familie. 
 
Ungdommene fra Stavanger 
I Stavanger møter vi Hanne. Med solid støtte fra faren satser hun hardt på bli Norges neste Skytterdronning.
Rune er en talentfull musiker som drømmer om å bli rockestjerne, men er det mulig å kombinere med en trygg jobb oljeindustrien.
Einar er villig til å ofre alt for en framtidig karriere på Vikings fotballag.
Silje drømmer om å bli skuespiller, men er usikker på om hun har det som skal til.
Daniel trener hver dag sammen med sin nye partner og drømmer om å bli norgesmester i selskapsdans, men det er på teaterscenen han trives aller best.  
 
 
Les mer her 
 
 
 


Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}