Her er de nye NRK-sjefene

06.10.2008
Grethe Gynnild-Johnsen og Per Arne Kaldbakk overtar de nye toppstillingene i NRK.
Etter at det ble klart at Hans-Tore Bjerkaas ønsket en ny modell for NRK, har Vidar Nordli-Mathisen og Gro Holm tatt seg fri ut året.

Nå er det Grethe Gynnild-Johnsen og Per Arne Kaldbakk som overtar posisjonene som nestkommanderende i NRK, melder VG. Samtidig vil kringkastermodellen nedtones.

Gynnild-Johnsen blir ny sjef for Program Riks, mens Kalbakk blir øverste leder av Program Oslo. Fordelingen er kort fortalt mellom aktivitetene som springer ut fra NRK på Marienlyst (Program Oslo), og øvrige distrikter som plasseres i Program Riks.

Målet er å jobbe bedre sammen, sier Hans-Tore Bjerkaas til VG.

- Det som har vært viktig er å rekruttere noen som vil arbeide med det som er hovedmålet med omorganiseringen: Å få NRK til å jobbe bedre sammen. Det har vært grunnpremisset i valgene.

Han får støtte av leder for de fagorganiserte journalistene i NRKJ, Pål Hansen, som karakteriserer det som naturlig at toppsjefen i NRK ikke bare arver men også aktivt velger de nærmeste lederne i organisasjonen. 


Kilde: Kampanje
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}