Helene Stenhaug

13.11.2009
Helene Stenhaug, inspirert av "method writing", har her fått tatt et bilde av seg selv med Norges siste pakke av Polaroid film. Hun svarer på 5 korte spørsmål.
helen
helen
Foto: Privat


Navn:  Helene Stenhaug
Alder: 20
Bosted: Stavanger 
Yrke: Manusforfatter, journalist regi.ass, script, casting
Service desk operator for Statoil
 
 
Hvordan har du det nå? 
Travelt, men spennende!
 
Hva gjør du for tiden? 
Er nok litt multi-tasking going on. Hadde akkurat siste del av filmworkshop (BUT). Spennende samarbeid med utrolig flinke skuespillere fra barne og ungdomsteateret, samt etablerte regissører og manusforfattere. Løye med det, men skuespillerkunsten inspirerte meg faktisk til skrivefasen jeg er i nå. Og det tror jeg ikke hadde skjedd uten workshopen. Ting går hånd i hånd. Utforsker nå ”method writing” metoden for å oppleve karakteren fra innsiden og ut. Sprø ”ut av dæ sjæl opplevelse”, men utløste en prosess der det dukker opp spontane bilder og detaljer jeg ikke kunne fremkalt med penn og papir. 
 
Hvilke planer har du fremover?  
Skrive ferdig kortfilmmanuset mitt, og alt som følger med det.. Må bare nevnes at jeg er sjelig glad for å ha manus mentor Linda May som kan guide meg gjennom denne galskapen! Galskapen i positiv forstand selvsagt! Ellers skal jeg feire bursdagen min,  se masse film, varme opp til jul og nyte gode venners selskap. 
 
Hva så du sist på kino? 
Historier fra Yodok. En utrolig sterk og innsiktsfull dokumentar produsert av Piraya film.
 
Hva er favorittfilmen din? 
Det er periode og humørbestemt. Dessuten er ikke favorittfilm synonymt med beste film.. Bah!.. Nei,ok! Ghost er udødelig for meg. What? I’m a sucker for romance!
 
Eh..var det fem KORTE sa du? Ups…
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}