Hederlig Omtale

19.11.2009
"Løshunder" har fått enda en Hederlig Omtale og er med dette opp i sin fjerde utmerkelse.
lshunder1liten
lshunder1
 
Novellefilmen “Løshunder” av regissør og forfatter Sui Bala fikk Hederlig Omtale i Sleepwalkers Student & Short Film Festival" i Tallinn, Estland. 
 
-Et sterkt drama, hvor bildene er fulle av kommunikasjon, sier juryen om sin begrunnelse for utmerkelsen.
 
sui1 liten-Det betyr veldig mye å få en slik anerkjennelse i filmens opprinnelsesland, sier Sui. og legger til at det er spennende å se hva lokalbefolkningen tenker om filmen. 
 
-Kjekt å se at filmen treffer både nordmenn og estere. 
 
Filmen, som er Suis Mastergradsfilm fra the Baltic Film and Media School i Tallin, har tidligere fått Hederlig Omtaler fra både Kortfilmfestivalen i Grimstad og New Nordic Voices under Nordisk Panorama. Fra Kortfilmfestivalen i Grimstad kom de Hederlige Omtalene både fra hovedjuryen og Dramatikerforbundet.
 
strays still 5I filmen møter vi innvandrefamilien som ikke helt finner sin plass i det estiske samfunnet. Noen av verdiene fra deres hjemmekultur skaper problemer, i sær når den gamle bestefaren forventer at barnebarnet skal gi etter for et tvangsekteskap.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}