Gift to Japan

20.03.2011
Gift to Japan Trine Rein og Margrethe Wam er initiativtakere til hjelpekonserten"GIFT TO JAPAN"på Folketeatret i Oslo nå førstkommende mandag. Et fantastisk initiativ i forbindelse med tragedien Japan nå står i! I den forbindelse har Mastiff, Nordisk FilmTV, Twentyfourseven AS, Sony og flereandre selskaper valgt å gå inn i et samarbeid for å gratis hjelpe til med gjennomføring av en TV sending av konserten. Live on tape, alle kamera på ISO, klippes og sendes kort tid etter selve konserten. Vi mobiliserer derfor et crew til å gjennomføre TV-sendingen, og lurer derfor på om DU vil være med å bidra til å gjennomføre dette!?

Filmforbundet videresender følgende invitasjon:

 
 
Hei alle sammen!
 
Trine Rein og Margrethe Wam er initiativtakere til hjelpekonserten "GIFT TO JAPAN" på Folketeatret i Oslo nå førstkommende mandag. Et fantastisk initiativ i forbindelse med tragedien Japan nå står i!
 
I den forbindelse har Mastiff, Nordisk Film TV, Twentyfourseven AS, Sony og flere andre selskaper valgt å gå inn i et samarbeid for å gratis hjelpe til med gjennomføring av en TV sending av konserten. Live on tape, alle kamera på ISO, klippes og sendes kort tid etter selve konserten. 
 
Vi mobiliserer derfor et crew til å gjennomføre TV-sendingen, og lurer derfor på om DU vil være med å bidra til å gjennomføre dette!? 
 
ALL inntekt fra sendingen går UAVKORTET til Røde Kors for å hjelpe Japan i katastrofen de står i. 
 
Det er behov for stort sett ALLE funksjoner! Med unntak av billedregi som er på plass. Foto, kran, KK, lyd, insp, script, asser, tilbringere, lyd, lys, vb, evs, riggere, b-lyd, billedmix, a-lyd, klippere osv osv er hjertelig velkomne!
 
Så - hvis DU har lyst å gi din tid i gave, ved å bidra med din funksjon inn i produksjonen, så send en mail til marius@mastifftv.no og fortell hvilken funksjon du kunne bidratt med, samt kort hva du har gjort før. Marius fordeler så rollene, og kommer tilbake med en bekreftelse så snart som mulig!
 
NB! Til info så gir samtlige selskaper, leverandører, crew, redaksjon, studio osv sin tid / utstyr / ressurser i gave til Japan, altså gratis. Ingen får betalt!
 
Vi i TV-bransjen har nå en unik mulighet til å gjøre en forskjell, så vi håper derfor at mange vil være med å bidra!
 
Les mer om selve arrangementet her: http://www.gifttojapan.com/
 
Sendingen skal vises dirkete på VG TV, samt sendes på Tv2 i nær fremtid.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}