Frivillige søkes!

13.04.2010
Frivillige til Team FK søkes! Meld fra om du vil bidra på festivalavvikling, skrive eller lage videoinnslag for nettsiden og mer!
img5395
img5395
Fra Filmfestivalen i Haugesund.


Vi trenger frivillige som kan tenke seg å bidra til avviklingen av arrangementer, hjelpe til på festivaler (f.eks. Filmfestivalen i Haugesund), til å skrive artikler eller lage videoinnslag til filmkraft.no og andre oppgaver. Frivillige blir en del av TEAM FK.
 
Når du er aktiv med i TEAM FK får du Filmkraftkortet (gir bl.a. rabatt på Rogaland Teater, andre oppsetninger og ulike fordeler - tilbudene utvides stadig!) og det kan være aktuelt å få tilgang på kurs o.l. som takk for hjelpen. 
 
I tillegg får du en enestående mulighet til å komme tett inn på aktører i filmbransjen lokalt og nasjonalt. Nettverksbygging er veldig viktig i filmbransjen - og her får du da en mulighet til akkurat det. Det tar seg dessuten bra ut på din CV.
 
Vi kommer til å invitere nåværende TEAM FK'ere og interesserte til et møte i løpet av mai. Det er veldig fint om du melder din interesse allerede nå.
 
Hvis du ønsker å bidra regelmessig som webjournalist eller VJ, kan du kontakte Linda May på kallestein@filmkraft.no
 
Ønsker du å være med på TEAM FK, kontakter du Ingunn på  sjoen@filmkraft.no
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}