Fortsatt ledige plasser!

26.04.2010
NFI og Den Norske Dokumentarfilmfestivalen inviterer til pitcheworkshop torsdag 29. april. Fortsatt ledige plasser for deg som er raskt ute!
dokfilm 2010
Norsk Filminstitutt og Den Norske Dokumentarfilmfestivalen inviterer til pitcheworkshop torsdag 29. april klokken 12:00 på Høgskulen i Volda. Det er fortsatt ledige plasser på pitchekurset under Dokumentarfilmfestivalen. Men vær snar! Påmeldingsfristen er gått ut og plassene fylles opp!
 
Har du en god idé til en dokumentarfilm, og vil du vite hvordan du kan få med deg filmfond og produsenter? Å selge en dokumentarfilm er vanskelig. Det gjelder å fange interessen på kort tid og mottakeren må kjenne at dette er noe de må ha. Stig Andersen har bred erfaring som både regissør og produsent fra NRK, Motlys og Nordisk Film, og er i dag dokumentarfilmkonsulent i Norsk Filminstitutt. Han vil på dette dagskurset prøve å vise hvordan man enklest og mest effektivt kan selge en film til de riktige menneskene.
 
Hvis du kan tenke deg å være med, kan du sende en e-post til leiar@dokfilm.no. Det er begrenset med plasser på kurset, så det kan lønne seg å være raskt ute med påmelding.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}