First Motion

10.03.2011
Norske film- og andre audiovisuelle innholdsprodusenter inviteres til å konkurrere om 15.000 Euro til en pilotproduksjon for det europeiske samarbeidsprosjektet First Motion.
baltic sea region logo2

baltic sea region logo

Utlysning av midler til utvikling av transmedia prosjekter:

 

Norske film- og andre audiovisuelle innholdsprodusenter inviteres til å konkurrere om 15.000 Euro (ca 120.000 NOK) til en pilotproduksjon for det europeiske samarbeidsprosjektet First Motion. – www.firstmotion.eu .  De konkrete kriteriene for valg av produksjonsprosjekt ligger ute på nettsiden.


 

Kort om First Motion

First Motion er et internasjonalt samarbeidsprosjekt som skal ”knekke kodene” for hvordan små og mellomstore innholdsprodusenter kan utnytte digitaliseringens muligheter: 

Nye internasjonale  markeder 

Nye innholdsformater 

Nye foretningsmodeller 

Nye distribusjonsmåter 


Prosjektet har laget en betaversjon av et nytt medium og en ny markedsplass for innholdsprodusenter, deres storkunder, deres enkeltkunder og deres investorer. Den sentrale ledelsen for denne nye institusjonen er lagt til Kristiansand. 

 

Vinneren vil få anledning til å presentere produksjonen for publikum under First Motion sin årlige mottakelse under den 62. Internasjonale Filmfestival i Berlin, februar 2012.

 

I tillegg til rene midler får vinneren to kreative workshops sammen med vinnerne fra de andre samarbeidslandene i First Motion. 

 

Søknadsfrist: 31. mars 2011


Kontakt editor@balticuniverse.com, v/Kristian Mosvold, David Holme  og Vidar Mortensen ved spørsmål .

 

Se: www.firstmotion.eu for søknadsskjema og detaljerte søknadskriterier.

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}