FILMSKAPET I KVELD!

04.05.2010

I dag tirsdag den 4. mai klokken 19.00 skal vi i klubben Filmskapet ha en times tid med foredrag med profesjonelle filmskapere. Solveig Arnesen fra Genesis Film kommer fra Haugesund for å besøke oss i Filmskapet. Hun har tidligere erfaringer med å jobbe med ungdommer og film. Derfor håper vi mange vil komme å høre på henne snakke om hennes nylig prosjekt som hun er med på. Hun jobber som produsent i kortfilmen "Gratulerer".

Solveig vil fortelle om forskjellige tema som manus, planlegging, produksjon og mye mer som har med kortfilmen "Gratulerer" å gjøre. Hvordan er det å lage en kortfilm egentlig? Det skal vi lære på i dag. 

Regissøren, scenografen og innspillingslederen fra kortfilmen vil også komme. Dette er en kjempe mulighet til å lære mer, stille spørsmål og få en liten smak på film verden. Så møt opp. Det vil koste 25 kroner for inngang. Dere er alle velkomne, og gjerne inviter venner til å være med på filmklubben. Vi skal starter å skrive medlemslister i dag. Da skal vi komme skikkelig i gang.

Vi ses i kveld! :)

{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}