Filmkurs i Haugesund

08.11.2009
Har du idé til film? Grunnleggende filmkurs starter 24.11 i Haugesund.
filmklapper2
filmrull2
 
Dette er et grunnleggende kurs som tar for seg de viktigste områdene i filmproduksjon på en måte som gjør at ingen forkunnskaper er nødvendig. På en praktisk måte går vi gjennom de fasene et filmprosjekt skal igjennom før filmen er ferdig. Vi går fra idé-stadiet, via skriving av manus, planlegging, opptak, redigering til ferdig film.
 
Du vil få mest ut av kurset dersom du ved starten har din egen filmidé du ønsker å jobbe med. Kurset er praktisk orientert og etter korte teoretiske gjennomganger vil du få mye tid til å jobbe praktisk med din egen film under veiledning. Det forutsettes også at deltagerne jobber selvstendig med filmprosjektene sine mellom kurssamlingene.
 
Hovedtemaene i det grunnleggende kurset er:
 
��� Fra idé til manus.
Forarbeid, og planlegging
Bruk av filmkamera: lys, lyd og bilde
Klipping
Ferdigstillelse av film
 
Kurset går over 6 uker, med to samlinger på kveldstid hver uke.
 
Kurslederne er profesjonelle filmskapere med erfaring med både kommersiell og kunstnerisk film. I tillegg vil vi trekke inn relevante fagfolk med ekspertise på forskjellige områder.
 
Vi ønsker velkommen til et kreativt og praktisk kurs hvor du endelig kan få mulighet til å se film-idéen du har gått med i magen, gå gjennom en spennende, kreativ prosess og endelig bli til film!
 
Oppstart blir 24.11 kl 17 på Hemmingstad Kultursenter i Spannavegen 135 i Haugesund.
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}