Filmkraft gir bort gratis billetter!

17.12.2008
Torsdag viser Cinemateket i Stavanger Frank Carpas film It's a wonderful life. Vi vil at flest mulig skal komme og se denne fantastiske filmen og få litt julestemning. Derfor gir vi bort gratis billetter! Først til mølla-prinsippet gjelder her.
wonderful life
wonderful lifeFilmkraft ønsker å spre litt juleglede og derfor har vi noen ekstra billetter som vi ønsker gi bort. Først til mølla-prinsippet gjelder. Mølla er i dette tilfellet Ingunn Sjøen og hun kan nås på følgende måter:
 
Mail: sjoen@filmkraft.no
Telefon: 51 51 69 72
   
 
Cinematekvisningen av It's a Wonderful Life innledes av regissør (som-nesten-snart-aktuell-med-Rottenetter) og ihuga fan Arild Østin Ommundsen.
 
Ingen kunne som Frank Capra fortelle historien om det hederlige, vanlige mennesket, og aldri gjorde han det vel bedre enn i It’s a Wonderful Life. Da filmen hadde premiere i julen 1946, syntes publikum den var deprimerende, og den ble ingen suksess. Nå regnes den som den kanskje største juleklassikeren av dem alle: en optimistisk hyllest til livet, vennskapet og kjærligheten.

Pliktoppfyllende George Bailey la egne drømmer til side for å drive videre familiens husbank etter farens død. Jobben og dens beskjedne økonomiske avkastning gjør ham med årene desillusjonert, og i tillegg er han uskyldig mistenkt for økonomisk kriminalitet. Selvmord synes å være en forlokkende utvei, og venners og englers hjelp må til for å få ham til å innse at verden ville vært et fattigere sted uten hans bidrag.


 
* Regi: Frank Capra
* Med: James Stewart, Henry Travers, Donna Reed, Lionel    Barrymore
* Engelsk tale, svart/hvit, 2t 9min
* Filmen er ikke tekstet
* Innleder: Arild Ø. Ommundsen
 
 
Dato: Torsdag 18 desember
Tid: klokken 18.00
Sted: SF kino, Sølvberget
Pris: for de som ikke kom først til mølla kr 80,- (50,- med Aftenbladkortet og/eller for medlemmer av Stavanger filmklubb)


 
Ekstravisning!
I samarbeide med SF Seniorkino settes det opp en ekstravisning onsdag 17. desember kl. 13.00
 
 
{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}