Filmkraft gir bort gratis billetter!

17.12.2008
Torsdag viser Cinemateket i Stavanger Frank Carpas film It's a wonderful life. Vi vil at flest mulig skal komme og se denne fantastiske filmen og få litt julestemning. Derfor gir vi bort gratis billetter! Først til mølla-prinsippet gjelder her.
wonderful life
wonderful lifeFilmkraft ønsker å spre litt juleglede og derfor har vi noen ekstra billetter som vi ønsker gi bort. Først til mølla-prinsippet gjelder. Mølla er i dette tilfellet Ingunn Sjøen og hun kan nås på følgende måter:
 
Mail: sjoen@filmkraft.no
Telefon: 51 51 69 72
   
 
Cinematekvisningen av It's a Wonderful Life innledes av regissør (som-nesten-snart-aktuell-med-Rottenetter) og ihuga fan Arild Østin Ommundsen.
 
Ingen kunne som Frank Capra fortelle historien om det hederlige, vanlige mennesket, og aldri gjorde han det vel bedre enn i It’s a Wonderful Life. Da filmen hadde premiere i julen 1946, syntes publikum den var deprimerende, og den ble ingen suksess. Nå regnes den som den kanskje største juleklassikeren av dem alle: en optimistisk hyllest til livet, vennskapet og kjærligheten.

Pliktoppfyllende George Bailey la egne drømmer til side for å drive videre familiens husbank etter farens død. Jobben og dens beskjedne økonomiske avkastning gjør ham med årene desillusjonert, og i tillegg er han uskyldig mistenkt for økonomisk kriminalitet. Selvmord synes å være en forlokkende utvei, og venners og englers hjelp må til for å få ham til å innse at verden ville vært et fattigere sted uten hans bidrag.


 
* Regi: Frank Capra
* Med: James Stewart, Henry Travers, Donna Reed, Lionel    Barrymore
* Engelsk tale, svart/hvit, 2t 9min
* Filmen er ikke tekstet
* Innleder: Arild Ø. Ommundsen
 
 
Dato: Torsdag 18 desember
Tid: klokken 18.00
Sted: SF kino, Sølvberget
Pris: for de som ikke kom først til mølla kr 80,- (50,- med Aftenbladkortet og/eller for medlemmer av Stavanger filmklubb)


 
Ekstravisning!
I samarbeide med SF Seniorkino settes det opp en ekstravisning onsdag 17. desember kl. 13.00
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}