Filmfestivalen

25.05.2010
Benytt deg av de gode rabattene og gunstige avtalene som Filmkraft har inngått for Filmfestivalen i Haugesund.
bilde015

Festivalpass

Bestiller du Festivalpass til Den norske filmfestivalen i Haugesund gjennom Filmkraft, koster det kun kr 500,- . Påmelding til marthinsen@filmkraft.no med navn og fakturaadresse.
 
NB! Denne rabatterte prisen får du kun dersom du bestiller via Filmkraft. Melder du deg på via Filmfestivalens ordinære påmeldingsskjema på deres hjemmeside, vil du bli fakturert for det ordinære beløpet.
 
Påmeldingsfrist: 15. juli.
 
 

Rimelig overnatting

Filmkraft har inngått avtale med Skeisvang Gjestegiveri om meget gunstig pris på overnatting. Gjestgiveriet ligger 10 - 15 minutters gange fra sentrum. Vertskap er veldig hyggelige og tilbyr skyss til dem som måtte ønske det.
 
Pris pr person pr natt: kr 300,- .
 
For denne prisen får du oppredd seng, håndklær og frokost.
 
Gjestgiveriet har et assortert utvalg av rom: enkelrom, dobbeltrom, 4-mannsrom, 7-mannsrim og en leilighet med to dobbeltrom. Noen av værelsene har eget bad/toalett, mens andre må dele.
 
Prisen er lik uansett hvilket romtype som man får tilbud om. Her gjelder første-mann-til-mølle prinsippet. Dem som bestiller først har en viss mulighet til å komme med sine preferanser, men når det fylles opp vil man få tilbudt de sengene som er ledige. 
 
Bestilling skjer direkte til Skeisvang Gjestgiveri på telefon 52 71 21 46 / 459 00 072. Vær oppmerksom på at bestillingen er bindende og faktura sendes selv ved no-show. 
 
For å få denne gunstige prisen må det opplyses at FIlmkraft-avtalen vil benyttes. 
 
Bestillingsfrist: 15. juli
 
 

Filmkraft arrangementer

Det jobbes nå med å få på plass en rekke seminarer og andre spennende arrangementer i Filmkraft-regi. Følg med her på www.filmkraft.no for informasjon. Vi legger ut fortløpende info så snart noe er bekreftet.


Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}