Festival TV

17.08.2009
Gjennom hele filmfestivalen i Haugesund vil Theon Productions daglig levere web-tv fra festivalen. Sendingene vil du kunne se her på Filmkraft sine sider.
img5454
img5454
Theon Production skal lage web-tv hevr dag under filmfestivalen i Haugesund. Fra venstre: Kjell Ivar N. Bjelland, John Iver Berg, Gaute Bjerk, Bjørn Curtis, Fredrik Waldeland, Silje Tjomlid og Torkild Ziegler.
 
Gjennom hele filmfestivalen i Haugesund vil Theon Productions daglig levere web-tv fra festivalen. Sendingene vil du kunne se her på Filmkraft sine sider.
 
Theon Production er et nystartet selskap fra Stavanger og består av produsent Kjell Ivar Bjelland, Fotograf Jon Iver Berg og Produksjonsleder Gaute Bjerk. Under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund vil de daglig lage web-tv fra festivalen.
 
- Ideen med web-tv fra Filmfestivalen i Haugesund kom under en samtale tidlig i vår med dagligleder i filmkraft Rogaland, Sjur Paulsen. Det ene førte til det andre, og nå er vi klare for daglige sendinger fra festivalen, sier Bjelland.
 
Stort team
Theon Productions stiller med et stort team for å kunne få med seg mest mulig under festivalen. I tillegg til dem selv vil også fire studenter fra Noroff instituttet jobbe med produksjonen; Journalist/koordinator Torkild Zieger, klipper Silje Tjomlid,fotograf Bjørn Philip Curtis og lys/lyd Fredrik Waldeland.
 
Produksjonselskapet er veldig mobil, og har bygd om en campingvogn som fungerer som redaksjonslokale og klippesuite. Denne vil stå på kaien utenfor MS Sandnes i Smeasundet i Haugesund.
 
Lærerikt
Bjelland gleder seg stort til festivalen og til tv-produksjonen.
 
- Dette er helt perfekt for oss. Det er et spennende prosjekt, men vi vil også få et godt innblikk i festivalen. I tillegg er Filmfestivalen er en viktig treffpunkt for filmskapere og filmelskere, og det er flott for oss å kunne være til stedet under en så viktig festival. For oss som selskap er dette viktig med tanke på nettverkbygging. Vi er selv nyutdannede, og har med oss studenter, og det å kunne lage web-tv under en så stor festival er jo i tillegg veldig lærerikt for oss, sier Bjelland som også synes at det er veldig bra for festivalen at de får denne dekningen.
 
img5412 
John Iver Berg gjør klar for kveldens sending. 
 
Første sending fra festivalen vil være i lørdag!
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}