Få plasser ledige!

01.12.2010
Produsent og daglig leder i Agitator, Elin Sander, holder kurs i prosjektledelse på Lillehammer. Filmkraft har anledning til å tildele noen få plasser. SØKNAD OMGÅENDE!
elin-sanderlr
elin-sanderlr
Elin Sander er kursleder
 

Kurs i produksjonsledelse for kort- og dokumentarfilm på Lillehammer 9.-10.12

 
NB! Filmkraft har anledning til å tildele noen få plasser til dette kurset, men da må søknad sendes OMGÅENDE (senest innen helgen!) til sjoen@filmkraft.no . Det er også anledning til å søke inntil kr 1.500 til reisestøtte. Legg derfor samtidig inn søknad om reisestøtte i det vanlige søknadssystemet i tillegg til søknad som sendes til Ingunn Myklevoll Sjøen.
 
 

Om kurset

Grunnleggende innføring i søknadsprosedyrer og krav for de ulike tilskuddsordningene innen kort- og dokumentarfilm
 
Kurset vil ta sikte på å gi deltakerne grunnleggende kunnskap i utarbeidelse av utviklings- og produksjonssøknader, med hovedvekt på kort- og dokumentarfilm, herunder: kalkyle, finansieringsplan, dokumentasjon av egenkapital, likviditetsplan, Fremdriftsplan, kontraktsinngåelser, rettighetsklarering/musikkrapportering, overenskomster, tilskuddsordninger. Kursdeltagerne får en perm med relevant innhold som er forberedt av kursholder.
 
Målgruppe: 
Filmarbeidere som enten jobber som produksjonsassistenter/koordinatorer/ledere eller har ambisjoner om å jobbe profesjonelt innen feltet.
 
Kursholder: 
Elin Sander, produsent og daglig leder Agitator as
 
Tidspunkter:
Torsdag 9.12      kl 10.00 – kl 16.00
Fredag 10.12      kl 09.00 – kl 15.00
 
Sted:
First Hotel Breiseth, Jernbanegaten 1-5, Lillehammer
http://www.firsthotels.com/no/Norsk/Norge/Lilehammer/First-Hotel-Breiseth/
Hotellet ligger rett opp fra jernbanen, 1 min å gå.
 
 

Om Elin Sander

Elin Sander har utdannelse fra Universitetet i Bergen og MRDH i Volda. Hun har jobbet i NRK Hordaland og Alligator Film, før hun i 1999 ble produsent og daglig leder i Agitator as. 
 
Har blant annet produsert kortfilmene Ein Kvit Sommerfugl, Blå Java, Pepper, Nightcap, Strong Hold, Lykke til, pappa, dokumentarfilmene ”5 minutter om små ting” (10 x 5 min), tv-serien ”Kulturell uorden” (6 x 28 minutter) og kinodokumentaren ”Gunnar Goes Comfortable (2003). 
 
Elin Sander hadde høsten 2007 premiere på kinofilmen ”Mann Kvinne Kaffe”, regissert av Carl Eugen Johannessen. 
 
For tiden jobber hun med Gunnar Hall Jensens neste film ”Gunnar Goes God. I 2005 var hun festivalsjef for Nordisk Panorama i Bergen og vil også være det i 2010.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}