EXPO 2010 Shanghai

11.11.2009
Phantomfilm har f��tt det prestigefulle oppdraget å produsere reklamefilm for verdensutstillingen EXPO 2010 Shanghai.
expo2010logoliten
expo2010logo1
 
Phantomfilm har i skarp konkurranse vunnet det prestisjefulle oppdraget med å utvikle og produsere fire reklamefilmer for Melvær&Lien Idè-entrepenør til verdensutstillingen EXPO 2010 Shanghai. 
 
Med seg på laget har de regissørene Nic&Sune. Filmene produseres med tematikken “Better city, better life” til den norske paviljongen. Phantomfilm har i tillegg innledet et samarbeid med postproduksjonsselskapet Gimpville, kjent fra filmer som Max Manus og Elias.
 
stian og gaute1-Det er helt fantastisk at et nyetablert selskap som oss vinner i skarp konkurranse med noen av de store produksjonsselskapene i Norge. Det forteller oss at vi har gjort mye riktig, sier Gaute Aadnesen, produsent i Phantomfilm. 
 
Oppdraget er blant de største reklameproduksjonene i fylket.
 
Trond Nyman Aarre, rådgiver/merkevarebygger hos Melvær&Lien Idé-entreprenør bekrefter at kontrakten med Phantomfilm for en av de største prestisjekontraktene i oppdraget til den norske paviljonen til EXPO 2010. Han opplyser videre at kontraktene ellers er fordelt på lokale og nasjonale aktører.  Sweet Music ved Håvard Rosenberg og Thomas Dybdahl fikk kontrakten med å lage alle lydbilder, mens ankerkjente Motion Blur fra Oslo fikk kontrakten på den største og teknisk sett mest krevende produksjonen kalt "Kystfilmen".
 
-Phantomfilm fikk kontrakten på 4 filmer som inngår i det vi kaller for "Byskog-filmene", hvor Knut Bry er hoffpartner på bilder til disse filmene, forteller Trond Nyman Aarre.
 
-Denne kontrakten har selvfølgelig en stor økonomisk verdi for oss, men den er også med på å vise de lokale og nasjonale kunder og byråer at vi produserer high-end reklamefilmer på vestlandet, understreker Gaute. 
 
Det forventes 70 millioner besøkende til EXPO 2010 Shanghai. Den holdes fra 1. mai til 31. oktober 2010. Les mer om EXPO 2010 Shanghai.
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}