Etterarbeid: Lyd

21.06.2010
Team Studio driver med lydetterabeid og musikkkomposisjoner.
interior 6
interior 6
 

Team Studio

Frode Ytre-Arne: Lydesigner, musiker og komponist. Eier og daglig leder av Team Studio. 
 
Svein Ragnar Myklebust : Musiker og komponist
 
Reidar Larsen : bluesmusiker og komponist
 
 
Vi har drevet med lydetterarbeid og musikkomposisjoner til oppdargsfilm og andre filmprosjekter i ca 20 år. Har siden 2008 holdt til i helt nyinnrede lokaler i Stavanger. Våre fasiliteter egner seg spesiellt til lydlegging og lydetterarbeid til film. Vårt siste større prosjekt er nazidokumentaren "Strengt Hemmelig".
 
Vi utvider lokalitetene i disse dager, og vil når vi er ferdige ha ca 250 kvm studiolokaler. Her vil det være mulighet for eksterne brukere å leie seg inn på prosjektbasis, med eller uten bemanning.
 
Vi vil ha tilgjengelig to kontroll/editeringsrom for lydlegging av film. Begge utstyrt med Pro Tools HD 3, Genelec 5.1 lytting, lerret og prosjektører. Veldig enkelt da og ta med harddisc og gjøre sluttmix hos Norsk Filmstudios AS / Storyline Studios AS i Oslo dersom prosjektet krever finpuss og Dolby koding.
 
I tillegg har vi flere midre rom som er i bruk til musikkproduksjon etc. Vi vil også etter utvidelse ha klart et større rom for opptak av større ensembler, stryk, blås eller grunnkomp til en musikkproduksjon. Alle rom er linket opp med audio og cat 5 kabling.
 
Team Studio er lokalisert i østre bydel i Stavanger.
Adresse : Breivikveien 33b, 4014 Stavanger
 
Kontaktperson: Frode Ytre-Arne
telf 901 95 594
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}