Erik Andersson

17.07.2008
Svarer på fem korte spørsmål
Fakta
Navn: Erik Andersson
Alder: 38 
Bosted: Stavanger
Yrke: Klipper 
 
Hvordan har du det nå?
Det er sommer. Da er ALT bra. I hvert fall bedre enn det ville ha vært om det ikke var sommer. Bortsett fra størrelsen og mengden av bølger i havet, kanskje.

Hva gjør du for tiden?
Har akkurat avsluttet forklippingen av Pål Jackmans Jernanger. Prosjektet er vel avgårde til Danmark, så nå skal jeg i gang med avslutningen på Piraya-Bjartes dokumentar om bestefaren Alf. En poetisk/filosofisk doku der Bjarte har 10 timer med skamfint super-8 materiale og en historie om en bestefar som var langt mer enn bare en gammel mann Bjarte kunne fiske med på hytten. 
 
Hvilke planer har du fremover?
Til høsten blir det fullt kjør med Arild Ommundsens Rottenetter. Det er alltid en fest å sitte i kjelleren hans å klippe film og drikke seg høy på Ommundsk kaffe.
 
Hva så du sist på kino?
Det siste jeg så på kino var den siste Indiana Jones. Det var bås. Enten er jeg blitt for gammel, eller så er det Spielberg som er blitt det - for lenge siden.
 
Hva er favorittfilmen din?
Favorittfilm er vanskelig, men jeg har alltid kunnet sette på Sean Penns Indian Runner om igjen og om igjen uten å kjede meg.
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}