Episode 5 High and low

26.11.2008
PÅ fredag vises episode 5 av High Hopes, kl 16:10 på TV2 Waschera!
siljehighhopes
siljehighhopes craigliten
Silje og Craig er veldig ulike.

Silje kan være usikker på seg selv, og hun liker ikke å snakke høyt om sine innerste drømmer og ambisjoner. Hun har egentlig lyst å bli skuespiller og jobbe på teater, men er ikke sikker på om hun har talentet som skal til. Hun hater å gå på auditions. Men selv om det er skummelt, gjør hun det gang på gang. Hun er ønsker så sårt å få en rolle.

Craig er veldig selvsikker. Han bare vet at han kan bli best. Det store målet er å bli en berømt DJ som reiser verden rundt og får folk til å danse. Han drømmer om at jentene roper navnet hans og løper etter ham på gaten. Det verste han kan tenke seg er en vanlig kjedelig jobb som for eksempel lærer eller på kontor.

HIGH AND LOW er 5. episode i dokumentarserien High Hopes. Her møter vi tenåringer i de to Europeiske Kulturhovedstedene Stavanger og Liverpool. Alle har store drømmer og er villige til å ofre alt for å nå toppen, men noen ganger kommer livet i veien for drømmen.


Hvis du ikke får med deg alle episodene er det mulig å se de her
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}