En lørdag på kontoret...

07.02.2009

En lørdag på kontoret...

Det har vært en merkelig dag så langt. Våknet før kl 09 full av energi. Med et smil om munnen tok jeg oppvasken etter en sen fredagsmiddag jeg sovnet fra foran tvn.  Så fyrte jeg i ovnen, vasket klær og ryddet. Svusj svusj...tralalala. Hvor kommer dette humøret fra? Og ikke minst energien? Plutselig sitter jeg på jobb. På en lørdag! Arbeidsoppgavene fyker unna. Det er lenge siden jeg har følt meg så effektiv. Skjønner ingenting, men best å utnytte det mens det varer....

Tenk om det var slik hver dag. Jeg vil ha det slik hver dag. Her eneste dag. Våkne med et smil. Gå på jobb med et smil. Komme hjem med et smil. Sovne med et smil. 

Det er rart at en god dag skal komme som en overraskelse. Bør ikke de gode være flere enn de som føles tunge og vanskelige. Hmmm..... Kansje på tide å gjøre noe med det. Ta lærdom av i dag og tenke at dette er livet slik det kan være.

Men først skal jeg på trening :-)

 

God helg!

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}