De Refusertes Aften

25.05.2009
Norsk filmforbund inviterer til festkveld på Hestetorget under årets Kortfilmfestival! De inviterer alle regissører med refusert film til å komme og være med på en av Norges viktigste festivaler, både for å få vist filmen sin men også for å benytte seg av festivalen som en fantastisk plass for sosialisering og nettverking innen bransjen.
refustert
refustert
Når 342 kortfilmer kniver om et begrenset antall plasser sier det seg selv at de fleste blir refusert. Med andre ord er det stor sannsynlighet for at det er mye bra blant de som ikke kom med i konkurranseprogrammet. Legger man til at historien har vist at filmer som har blitt refusert, senere har gjort det stort, må det jo være talenter her som man ikke burde gå glipp av.

Fra norsk filmhistorie vil vi nevne noen av de refuserte som har gjort det bra i etterkant. Naturlige briller av Jens Lien kom med i konkurransen i Cannes, Tann for Tann av Emil Stang-Lund ble vist på Berlinalen, Offside av Robert Næss ble tatt ut til Clermont-Ferrand og Opera av Bodil Furu ble nettopp vist ved årets filmfestival i Oberhausen.

Kortfilmfestivalen er derfor glade for at Norsk filmforbund ønsker å ta de refuserte under sine vinger, og invitere til De Refusertes Aften torsdag 11. juni fra klokka 23 i Catilina. Titlene vil fortsette å rulle hele natten så lenge det er minst tre mennesker i salen. I forkant inviterer Filmforbundet til fest på Hestetorget.

En spennende mulighet for filmskaperne og en ekstra trivelig kveld for publikum! -Husk at Grimstad er stedet der representanten fra Clermont-Ferrand alltid ser de refuserte. Flere andre internasjonale festivaler vil også være tilstede i salen.

Hvordan få med filmen din
Du må selvsagt tidligere ha sendt inn filmen din til utvalgskomiteen, men blitt refusert. Ta med en kopi av filmen din, lever den på Kulturhuset fra klokka 12 arrangementsdagen. Det er en forutsetning at regisssøren møter personlig. Vi tar i mot titler frem til klokka 18, men merk at det er førstemann til mølla for å få vist filmen sin!
 
N��r: Torsdag 11. juni fra klokka 23
Hvor: Grimstad, Catilina
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}