Curtis film and media

14.02.2012

 Hei filmfolk av Rogaland:)  mitt navn er Bjørn Phillip Curtis, jeg er 25 år og har en dyp lidenskap for foto og film, og vil gjerne jobbe innen disse grenene i Rogalands regionen. Jeg er en veldig omgjengelig, positiv og hardtarbeidene person, og er ikke redd for å ta i et tak. Jeg kom nettop hjem ifra Cape town Sør Afrika hvor jeg tok en Bachelor innen Cinematography og vil gjerne utdype dette med mer erfaring!

Jeg har nå nettop opprettet et nytt enkeltmannsforetak som jeg ønsker å ta i bruk for disse type jobber, og håper å høre fra dere filmfolk når det trengs!

her er en liten utdyping av mitt foretak

Curtis Film and Media Curtis Film and Media er et nyoppstartet foretak som tilbyr film, media og foto tjenester av en høy standard til en lav pris.


... jeg leier også ut tjenester som en aspirerende filmfotograf. men tar også jobber innen kamera avdeling, lys avdeling, grips avdeling, og stills fotografi

Showreel 2o11:

http://vimeo.com/34560962

Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Curtis-Film-and-Media/299018956814886

 Webside: "Under construction"

 Ikke nøl med å ta kontakt angående mine tjenester. 

 Email: bph.curtis@gmail.com
Mob: +4797717033 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}