Cartoon Forum Rogaland

29.04.2009
Stavanger og Sandnes skal være vertskap for den 20. utgaven av Cartoon Forum 22.-25. september 2009. Cartoon Forum knytter Europas animasjonsprodusenter med kringkastere, investorer og næringsliv.
cartoonforumeditarticleimage
cci-aft-20080902-1-241846c 
Det første Cartoon Forum ble arrangert i 1990 for å styrke europeiske animasjonsprodusenter i den stadig hardere konkurransen mot spesielt amerikanske animasjonsproduksjoner for TV. Bak Cartoon Forum står organisasjonen Cartoon - European Association of Animation Film. Cartoon arrangerer også Cartoon Movie for langfilmproduksjoner, Cartoon Masters for seminarer og kunnskapsutveksling, samt utdeling av prisen Cartoon d'Or. Fredrikstad Animation Festival er en av ni europeiske animasjonsfilmfestivaler som nominerer filmer til Cartoon d'Or. Forumet i 2009 blir første gang Cartoon Forum arrangeres i Norge. Det er Qvisten Animation som har fått prosjektlederansvaret og som har sikret at Cartoon Forum kommer til Norge og stavangerregionen. Årets Cartoon Forum finner sted i Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Tyskland 16.-19. september. 
 
Les mer her om frister for påmelding.
 


 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}