Blogg og forum

25.05.2010
Bloggen og forumet brukes mer aktivt nå enn noensinne!
articles
Vi synes det er fantastisk at så mange bruker bloggen og forumet! I år innførte Filmkraft også "bloggeplikt" på nesten alle som får tilskudd. Dette gjør det mulig for flest mulig å følge med p�� prosjekter etterhvert som de skrider frem. For dem som drar på kurs og seminarer, er dette en flott måte for andre å dra nytte av den viten som der spres.
 
Nå som sommeren og festivaltiden nærmer seg for alvor, anmodes alle som drar på slike om å sende en aldri så liten stemningsrapport om hva som foregår. Det trenger ikke være stort eller et voldsomt litterært verk. Bare vær deg selv og skriv slik det faller deg inn! Viktigst er at du skriver.
 
Har du bilder og små filmsnutter - så for all del: del disse med oss også.
 
Ellers er bloggen og forumet gode areana for å dra i gang diskusjoner om saker DU mener er viktig for deg og for bransjen! 
 
Den kan også brukes - og blir faktisk det - til å skrive etterlysninger på casting, stabsfunksjoner, utstyr, location og mer til forskjellige filmprosjekter. Når du legger inn slike etterlysninger, skriv om oppdraget er lønnet eller ulønnet. Det har kommet tilbakemeldinger til oss om at noen legger ut relativt sett store oppdrag, uten at de har anledning til å godtgjøre på noe måte. I så fall er det best om det fremgår av det du legger ut hvordan det ligger an. 
 
FORTSETT MED BLOGGING!!!
 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}