Bli med til Haugesund!

30.07.2010
Filmfestivalen i Haugesund nærmer seg med stormskritt!
filmfestivalen2
filmfestivalen
 
Den norske filmfestivalen i Haugesund nærmer seg med stormskritt. Dette er uten tvil et av årets høydepunkter for filmbransjen i hele Norge - og absolutt verdt å få med seg. 
 
Hvis du er snar, er det fortsatt muligheter til å få festivalpass til den sterk reduserte prisen av kr 500, men KUN om du melder deg på via Filmkraft. Send mail INNEN 9. august til marthinsen@filmkraft.no . I mailen må du skrive ditt telefonnummer, samt mailadresse. Du henter festivalpasset ved registering som alle andre. Der vil du få faktura også.
 
Filmkraft har forhandlet gode priser på overnatting på Skeisvang Gjestgiveri. Forutsatt at de fortsatt har ledige plasser, kan du prøve å booke rom hos dem på telefon 52 71 21 46 / 459 00 072. Si at du ønsker Filmkraft rabatten. Førstemann til mølla prinsippet gjelder her, så det blir trolig fort fullt. 
 
Filmkraft vil ha en rekke arrangementer og vil gjøre regionens filmbransje synlig, spesielt den første helgen i festivalen. Nærmere informasjon om program, tid og sted kommer!
 
Les mer om Den norske filmfestivalen på deres hjemmeside på www.filmfestivalen.no .


Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}