Black Milk - Coming from the other side

29.07.2010

Det er mange faser og nivåer av forberedelser til en filmproduksjon når det ferdige produktet skal  bli så absrakt som Sort Melk.  Noen forberedelser er mer konkrete enn andre og noen ”forberedelser” er mer for moro skyld. En av de mange morsomme forberedelsene har vært låtskriverseminaret Kai Lofthus inviterte oss til i begynnelsen av juli. 11 komponister/ låtskrivere var samlet en hel dag for å skrive musikk med Sort Melk som inspirasjonsgrunnlag. Komponistene kunne velge mellom å komponere Sort Melk-musikk eller å lage powerballade for Trine Rein (ikke tull engang…) En høyst underholdende dag i et gøyalt fellesskap hvor resultatet ble en tøff rockesang, trønderrockesang tror jeg faktisk:

 

Black Milk/ Black Milk

Keeps me satisfiiiiiiiiied

Black Milk / Black Milk

Coming from the other siiiiiiiiide

I might be EGO, but I just want some Black Milk yeaaaaah….

 

Sangen blir garantert en slager på bakomfilmen. Bare vent og se J

 

Andre mer konkrete forberedelser har vært tester av spesialeffektsminke. På et punkt skal EGO dra huden av AMORS arm… Det må testes og øves på. Hud av silikon med muskelvevtekstur, blod, gørr og Sort Melk blæh... For ikke å snakke om suspen som skal gjøre dem kjønnsløse…  Plutselig har enhver spesialeffektmaker i Norge gått tom for foam latex og produsenten må til å importere ting som mest sannsynlig står på PST sin liste over obs obs-stoffer. FX All-ginate, dragon-skin fx pro pint unit, form-sil silicone, thi-vex, smooth-cast, SO strong white, apoxie sculpt  natural, foam latex, nsp-medium brown plastiline, le beau touché high melt brown, telesis adhesive, telesis thinner og sist, men ikke minst ”monster makers high rise foaming agent”…. Ikke usannsynlig en fare for rikets sikkerhet. Det må være noe her man kan lage en aldri så liten bombe av…..eller??

 

Det har vært pionérarbeid i alle faser av utvikling av dette prosjektet og felles for de fleste som er involvert i prosjektet er at det er første gang de støter borti utfordringene Sort Melk fører med seg. Bygging av fjell har vi allerede nevnt,  troverdig kjønnsløshet…. ? Sfx-folkene kan få til omtrent alt her i verden, men akkurat det er visst en av de vanskeligste tingene å få til. Men, EGO og de andre vesnene i hans verden har ikke kjønn så da har vi ikke noe annet valg da…Etter mye prøving og feiling begynner vi å nærme oss mål.

 

Helt konkret var det også med fire lange dager storyboarding med Kai M i Berlin. Fotografen vi jobber med på Sort Melk er fra Berlin og vi ble kjent med ham gjennom Ingo som vi traff i Cannes i år. Kai er en svært talentfull fotograf som bidrar til prosjektet på en inspirerende måte med sin kreativitet og enorme fotokunnskap- og erfaring. I Berlin var det hetebølge, og vi svettet over storyboardene. Vi fant oss noen favorittsteder langs kanalen i Kreuzberg under Berlinalen og det var fint å være tilbake på en varmere årstid. Vi seg mellom noen få steder vi etter hvert ble veldig kjent på. Anker Klause, Chan, Morgenland, Chan, Cutie Pie, Chan, Morgenland, Cutie Pie J De ansatte trodde nok vi var lettere sprø der vi satt  og spredde obskure illustrasjoner utover bordene og diskuterte og tegnet intenst. De tok kanskje ikke helt feil. Det handler tross alt om jakten på opplevelsen av mening i en tilsynelatende meningsløs tilværelse…. Intet mindre. Men vi har absolutt klart å lage ganske mye mening i vår egen tilværelse i det siste. Vi skaper en helt ny verden….

 

TO BE CONTINUED           

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}