Blått Lerret på KinoKino 9.april

29.03.2010
KINOKINO inviterer til Blått Lerret fredag 9. april. "Buzz Aldrin" og "Nokas" er blant filmene som presenteres.
bltt lerret liten
bltt lerret
 

KINOKINO arrangerer Blått Lerret, fredag 9.april klokken 19:30.

 
Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteateret Scene i Oslo, hvor publikum får møte aktuelle filmskapere i dybdeintervju, og se klipp fra premiereklare filmer. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk Filminstitutt, Norsk filmforbund, Rushprint, Zoomin og Parkteateret Scene.
 
Programleder for Blått Lerret er Silje Riise Næss. Hun er til vanlig programansvarlig ved Litteraturhuset i Oslo.
 
Arrangementet vi holdes i den store salen med både DJ og bar.
 
bltt lerrett
 
Det vil bli presentert tre prosjekter denne kvelden. Ett av prosjektene som skal presenteres er: "Buzz Aldrin - hvor ble det av deg i alt mulderet?", en TV-seriehvor store deler av den ble spilt inn i Stavanger i fjor. Vi vil få møte regissør Geir Henning Hopland som er debutant i det lange formatet, men har allerede markert seg med sine tilbakelente, humoristiske miniserier, kortfilmer og musikkvideoer. Han har i alle sine filmer vist et våkent blikk for det smått magiske i det hverdagslige.
 
Et annet prosjekt som blir presentert denne kvelden er NOKAS filmen, hvor både regissør Erik Skjoldberg og produsent Jan Aksel Angeltvedt vil bli intervjuet.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}