Båt under filmfestivalen

14.07.2008
16. august braker Den norske filmfestivalen i Haugesund i gang, og Filmkraft Rogaland stiller igjen med den største og flotteste båten i havnen!
Veteranbåten ”Sandnes” vil, som i fjor, bli et samlingspunkt for festivaldeltakerne, hvor vi kommer til å ha en rekke arrangementer og fester. I tillegg har vi gleden av å tilby billig overnatting ombord for de som ønsker det. Pris: 490,- per seng, eventuelt 890,- per lugar. Prisen er per natt med frokost på båten inkludert. (En lugar er 2 senger) Ikke bare er det billig, vi har også helt sentral beliggenhet med kort vei til kinoene, Maritim Hotel osv. Sengeplassene forsvinner fort så ikke vent for lenge med å bestille. Her er det første mann til mølla som gjelder! Vi kan også ordne akkreditering (festivalpass) til filmarbeidere som jobber i Rogaland. Prisen er 300,- og gir inngang til en rekke arrangement og kinovisninger. For bestilling av lugar og akkreditering ta kontakt med Espen Osmundsen: e-post: osmundsen@filmkraft.no Telefon: 51 51 69 72 Ta også gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon. Vi håper å se så mange av dere som mulig i Haugesund. Filmfestivalen er den største og viktigste møteplassen for filmbransjen i Norge, og et absolutt MUST å få med seg!
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}