Auditionkurs

02.01.2011
Regissør Elsa Kvamme og casting director Karoline Oppedal holder kurs i auditiontrening i Bergen, i samarbeid med Vestnorsk filmsenter.
else kvame liten
AUDITIONKURS I BERGEN, 7. 8. og 9. januar
 
kvame-200x300Regissør Elsa Kvamme og casting director Karoline Oppedal holder kurs i auditiontrening i Bergen, i samarbeid med Vestnorsk filmsenter. Hva er regissøren og casteren på jakt etter, og hvordan skape spenning rundt en karakter? Skuespillerne får nye input og tilbakemeldinger på forskjellige måter å presentere seg selv; det vil bli dialog og prøving av den enkeltes muligheter med henblikk på typecast og mottypecast, og prøving av forskjellige typer filmteknikker.
 
ELSA KVAMME er filmskaper, manusforfatter og skuespiller, og driver produksjonsselskapet Alert film as.  Hun er utdannet ved Odin Teatret i Danmark, og startet en av Norges første frigrupper, Saltkompagniet. Etter filmskole i New York skrev hun spillefilmen «Maja Steinansikt», og har siden skrevet og regissert bla.a. Amandavinneren «Fia og klovnene», kortfilmen «Et glass oliven» og snart kinoaktuelle «Konger av Oslo».
 
KAROLINE OPPEDAL eier og driver castingbyrået Casting Vest. Hun har bred erfaring fra den norske filmbransjen, henholdsvis som produksjonsassistent, rekvisitør, kostymeassistent, reporter, regissør og castingansvarlig. Hun har også mange års teatererfaring, har vært rollebesetter i Bergen i 4 år, og underviser i casting ved Film- og TV-linjene ved Noroff Instituttet og Universitetet i Bergen.
 
Casting Vest er et Bergensbasert castingbyrå som formidler skuespillere, statister og modeller til film-, foto- og reklameoppdrag. Byrået har blant annet castet skuespillere til kinofilmene «Vegas», «Skjult», «Dødens drabanter», «Sorte får» og «Hjelp, vi er russ», og ble nominert til tittelen Årets Kulturgründer 2009.
 
Påmeldingsfrist: 4. januar.
 
Kursavgift: 300,-
 
 
Sted: Vestnorsk filmsenter, Georgernes Verft 12
5011 Bergen
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}