16 - 23 år? Se her!

23.03.2010
Medialab på KINOKINO arrangerer kurs for ungdom i "Hvordan skyte den første scenen". Kursleder er regissør Fredrik Hana.
medielab

medielab

 
HVORDAN SKYTE DEN FØRSTE SCENEN

 
Sted: KINOKINO Senter for kunst og film, Olav Kyrres gt 5, 4306 Sandnes
Dato: torsdag 8. april til og med søndag 11. april
 
Målgruppe: Kurset er rettet mot ungdom (16-23 år). Man trenger ingen forkunnskaper, men noe kjennskap til film og digital redigering kan være en fordel, men som sagt ikke et krav.
 
Pris: kr 300 pr deltager
 
Kursleder: Fredrik Hana, filmregissør, en ung, lokal filmregissør. Han står bak filmer som "Transsexual express", "Neven 2" og nå sist "Kjærlighetens forhud" som hadde premiere på KINOKINO 22. januar i år. Med utgangspunkt i egen tilnærming til det å lage film, vil Hana legge opp til et kurs med vekt på kreativitet og spontanitet. – I begynnelsen skal det være lov å prøve og feile, uten at noen skal ”ta deg” for det. Det er slik man lærer, sier Hana. 
 
Påmelding: Påmelding til Geir Petter Røssland. E-post: gp@kinokino.no. Mobil: 953 32 844
 
Påmeldingsfrist: 25. mars 2010
 
Kurset har kun plass til 15 deltagere, så det gjelder å være tidlig ute. Dersom det blir stor pågang, kan det bli aktuelt med flere kurs. Nødvendig utstyr stilles til disposisjon. 
 
Les mer her: www.kinokino.no
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}