Erik Poppe kommer

28.09.2009
Fredag 2.oktober klokken 12:00 holder regissør Erik Poppe seminar om " Valg jeg har gjort og valg jeg burde ha gjort"
erik poppe
Fredag 2. oktober klokken 12:00 holder regissør og manusforfatter sist kjent for filme "De usynlige" ; Erik Poppe seminar om "VALG"
 
Det er knapt noen med litt interesse for norsk film som ikke kjenner til Erik Poppe. Han er regissør og manusforfatter bak triologien Schpaa(1998), Hawaii,Oslo (2004) og deUsynlige (2008). I tillegg hadde han regi på de fire første episodene i Tv dramaserien Brigaden (2002)
 
Erik er en av de mest erfarne regissørene i landet. I tillegg til langfilm og TV serien, har han hatt regi på mange reklamefilmer, musikkvideoer, dokumentarfilmer og kortfilmer.
 
Opprinnelig startet han som filmfotograf. Utdannelsen tok hanved det Dramatiska Instituttet i Stockholm (1998) og hadde blant annet foto på Amandavinner for beste film i 1995, Eggs av Bent Hamer.
 
Erik skal dele sine erfaringer fra sin omfattene filmkarriere på Kortfilmfestivalen, fredag klokken 12:00. Han skal snakke løst og fast om valg han har gjort og ikke gjort.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}