CASTINGBYRÅ REKRUTTERER I STAVANGER!

22.10.2009

 

VESTLANDETS STØRSTE CASTINGBYRÅ

REKRUTTERER I STAVANGER!

 

 

Casting Vest er et bergensbasert castingbyrå som blant annethar castet spillefilmene ”Vegas” og ”Skjult”. De har i tillegg bidratt medcasting til spillefilmen om Nokas-ranet og TV-serien ”Buzz Aldrin- hvor ble det av deg i altmylderet?”

 

Nå ønsker castingbyrået å representere hele Vestlandet, ogkommer i den anledning til Stavanger for å rekruttere nye ansikter. De søkerskuespillere, amatørskuespillere, statister og modeller til spillefilm,reklamefilm og fotooppdrag. Det kreves ingen forkunnskaper for å stille tilcasting.

 

Innmelding i Casting Vests arkiver vil finne sted onsdag11.11.09 fra klokken 10.00-19.00 i Pedersgate 110.

 

Casting Vest har i lengre tid opplevd stor pågang fra produksjonsselskaperover hele landet som ønsker skuespillere med Stavangerdialekt. Nå vil CastingVest imøtekomme deres behov, og satser på å etablere en fast base i Stavangersom de vil følge opp.

 

For Casting Vest er det viktig å ha personlig kjennskap tilalle sine registrerte. Daglig leder, Katrine Rasmussen, vil derfor stille iegen person for å møte alle kandidatene.

 

Hvis du ikke rekker å registrere deg når Casting Vest er påbesøk i Stavanger, kan du ringe dem eller sende mail.

 

Tlf: 41185337/41185447

Mail: post@castingvest.no

Nettside: www.castingvest.no

 

Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}