Øyvind Hollo-Klausen

12.04.2010
Øyvind Hollo-Klausen svarer på våre 5 korte spørsmål
yvind
yvind
 
Navn:  Øyvind Hollo-Klausen
Alder: 41
Bosted: Tjelta når jeg er i Stavanger, men jeg pendler til Oslo i helgene.
Yrke: Prosjektleder Filmkraft Location
 
Hvordan har du det nå?
Jeg har det kjempefint. Føler at vinteren slipper taket i både meg og omgivelsene, og at det skjer positive ting rundt meg.
 
Hva gjør du for tiden?
Jeg legger planer for et par arbeidsgrupper som vi tar initiativet til, hvor vi i den ene skal jobbe sammen med reiselivsnæringen og næringsutviklere og bla. se på hvordan vi kan samarbeide for å skape best mulige synergier. Den andre arbeidsgruppen skal forene spisskompetanse i og utenfor filmbransjen og utvikle en konseptskisse for filmstudioer i Stavanger og Haugesund. Jeg har jo selvfølgelig også mange andre baller i luften..
 
Hvilke planer har du fremover?
Her følger noen smakebiter fra vårens kalender:  få Filmkraft inn i den internasjonale organisasjonen for filmkommisjonærer, følge arbeidsgruppene nevnt ovenfor, arrangere kurs i "locationscouting og presentasjon", følge opp en mengde filmprosjekter, besøke filmfestivalen i Cannes og kanskje "Locations Trade Show" i Santa Monica.
 
Hva så du sist på kino? 
Litt vanskelig å innrømme at jeg går så lite på kino, men den siste filmen jeg så på kino tror jeg var Vegas. Fantastisk film som burde blitt sett av mange fler.
 
Hva er favorittfilmen din? 
Da jeg ikke kan bli enig med meg selv om en favorittfilm, blir dette istedet svaret på et annet spørsmål, nemlig "hvilken film ville du tatt med til en øde øy?" Da må det i tilfelle bli "2001 En Romodysse". Jeg liker måten filmen får meg til å sitte igjen med flere spørsmål enn svar, samtidig som den formmessig overgår det meste jeg har sett.  
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}