Ønsker MGP-finalen som et norsk XL-arrangement

18.05.2009
Norske myndigheter bør gripe sjansen til å markedsføre Melodi Grand Prix-finalen i 2010 som et XL-arrangement - nasjonalt merkearrangement, mener PR-strateg Bjørn N. Jacobsen.
Han sier at det mest interessante perspektivet rundt neste års Melodi Grand Prix-finale, er såkalt nation branding, eller byggingen av kjennskap tilog kunnskap om Norge som nasjon. Det samme gjelder såkalt city branding når det gjelder Oslo som mest sannsynlig arrangørby.

Jacobsen mener at Danmark ble valgt til å være vertskap i år for to av verdens mest medieintensive arrangementer - FNs klimakonferanse og kongressen til Den internasjonale olympiske komité - fordi Danmark og København satser bevisst på store arrangementer.

- De jobber også systematisk og proft på hvordan de to enorme arrangementene skal utnyttes til beste for eksempelvis turisttrafikk, sier Jacobsen i en pressemelding. 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}