Årets Filmnavn

09.11.2010
Kanskje er det DU som ønsker å sprette champagne fordi du blir kåret til Årets Filmnavn? Du kan i alle tilfeller være med og nominere noen du mener fortjener prisen!
champagne
champagne
 
 
Filmkraft ønsker forslag til hvem som fortjener å bli kåret til Årets filmnavn i Rogaland. 
 
I år vil Filmkraft for første gang dele ut en pris som skal hedre en av regionens filmarbeidere. Bransjen bestemmer selv hvem som fortjener denne gjeve prisen på kr 30.000,-.
 
Nå ønsker vi at DU nominerer den du mener fortjener å bli hedret som Årets filmnavn. En jury vurderer de innkomne forslagene og kårer den heldige vinneren.
 
Vinneren offentliggjøres på prisutdelingsfesten på filmfestivalen Kort på KinoKino, i forkant av bransjens julebord den 4. desember.
 
Har du forslag til en kandidat til Årets filmnavn? Send inn navn og begrunnelse på til hvorfor akkurat denne personen bør få prisen. Alle som bor og jobber med film i Rogaland kvalifiserer til nominasjon, uansett hva de jobber med: regi, scenografi, foto, manus mm
 
Fristen for nominasjonen er 1. desember. 
 
Nominasjoner skal sendes inn via eget skjema som finnes her.
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}