Amandus-nominasjoner

07.03.2017
amandus
Vi gratulerer Fridtjov Smith-Gahrsen Tvedten fra Stavanger med nominasjon i manuskonkurransen under Amandus Lillehammer Internasjonale Studentfilmfestival.

Han skal på skriveworkshop, ledet av regissør Jakob Rørvik fra Sandnes. Fridijovs kortfilm "Gråblå skyer" er også nomninert i kategorien beste fiksjon. Filmen er et av fjorårets FILMVERKSTED-prosjekter, hvor han fikk debuttere som regissør under veiledning av mentor regissør Mads Eriksen. Et ungt filmteam fikk jobbe med kortfilmproduksjon under produksjonsveileder Anne Lærdal, Leder for talentutvikling på Filmkraft. Fridtjov tar med seg skuespillerne Casper Egeland Rodvelt og Emma Aasland til Lillehammer for å delta på festivalen.

Birgitte Aarebrodt fra Haugesund, en av to i produksjonsselskapet SuBi Film og student ved Nordland Kunst- og Filmfagskole, får også vise sin film under festivalen. Kortfilmen hennes "Så glad er vi" er trukket ut til å bli vist i kategorien Særskilt blikk. Gratulerer Birgitte!

Filmkraft Talent ønsker alle våre unge filmskapere godt opphold på Lillehammer!
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}