skjermbilde 2017-02-23 kl  10 22 10
Utlysning stipend til FEST Training Ground 2017!
20. mars 2017
Vil du delta på FEST - Training Ground som i år arrangeres for niende gang under FEST – Nye directors New Films Festival - fra 20. til 25. juni i Espinho , Portugal!?
Nå har DU sjansen til å bygge på filmkompetansen din - Filmkraft lyser ut stipender til en uke med faglig input i solfyllte omgivelser!

FEST - Training Ground tilbyr mer enn 25 masterclasser og 10 workshops i løpet av festivalen, og er et tilbud til kommende filmskapere og filmstudenter fra hele verden , hvor man får delta på filmundervisning og forelesninger med noen av Film bransjens fremste innen sitt fagfelt.

Er du bosatt i Rogaland og mellom 18 og 25 år og tror at dette kan være noe for deg??? En uke i Espinho i Portugal, hvor Filmkraft dekker deltakeravgift til Training Ground, New Films Festival og pitche forum, og vi booker også reise og overnatting til deg. Mat- og lommepenger tar du med deg selv.
 
Lær mer om filmfaget, bygg på kompetansen din, finn inspirasjon til å fortsette ditt virke som filmskaper og knytt nye kontakter!
 
Merk: Det hele foregår på engelsk!
 
Send en mail merket ”Søknad: Fest Training Ground 2017” med navn, kontaktinfo, CV og kort om hvorfor akkurat DU skal få reise til Fest Training Ground i juni til: anne@filmkraft.no innen 20. mars!

Mer infor om Fest TG:
http://site.fest.pt/en/training-ground/about-training-ground/

Se hvem som kommer og snakker under årets Fest TG: http://site.fest.pt/en/leuklog/first-training-ground-speakers-announced/

Stipendene lyses ut i FILMTALENTER og tiltaket er støttet av Filmkraft og NFI.                             

 
 
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}