skjermbilde 2017-02-23 kl  10 22 10
Utlysning stipend til FEST Training Ground 2017!
20. mars 2017
Vil du delta på FEST - Training Ground som i år arrangeres for niende gang under FEST – Nye directors New Films Festival - fra 20. til 25. juni i Espinho , Portugal!?
Nå har DU sjansen til å bygge på filmkompetansen din - Filmkraft lyser ut stipender til en uke med faglig input i solfyllte omgivelser!

FEST - Training Ground tilbyr mer enn 25 masterclasser og 10 workshops i løpet av festivalen, og er et tilbud til kommende filmskapere og filmstudenter fra hele verden , hvor man får delta på filmundervisning og forelesninger med noen av Film bransjens fremste innen sitt fagfelt.

Er du bosatt i Rogaland og mellom 18 og 25 år og tror at dette kan være noe for deg??? En uke i Espinho i Portugal, hvor Filmkraft dekker deltakeravgift til Training Ground, New Films Festival og pitche forum, og vi booker også reise og overnatting til deg. Mat- og lommepenger tar du med deg selv.
 
Lær mer om filmfaget, bygg på kompetansen din, finn inspirasjon til å fortsette ditt virke som filmskaper og knytt nye kontakter!
 
Merk: Det hele foregår på engelsk!
 
Send en mail merket ”Søknad: Fest Training Ground 2017” med navn, kontaktinfo, CV og kort om hvorfor akkurat DU skal få reise til Fest Training Ground i juni til: anne@filmkraft.no innen 20. mars!

Mer infor om Fest TG:
http://site.fest.pt/en/training-ground/about-training-ground/

Se hvem som kommer og snakker under årets Fest TG: http://site.fest.pt/en/leuklog/first-training-ground-speakers-announced/

Stipendene lyses ut i FILMTALENTER og tiltaket er støttet av Filmkraft og NFI.                             

 
 
{{teaser1:html}}
 
{{teaser2:html}}
{{teaser3:html}}
{{teaser4:html}}
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}