talentjpeg
TALENTTIMEN
20. juni 2018
Filmkraft Talent presenterer alle talent produksjoner så langt i år -

Onsdag 20 juni møtes vi på SF Kino i Stavanger i Sal 6 for premierer på filmer produsert i Filmkraft Talentutviklings prosjekter så langt i 2018:

Det blir visning av første film ut i produksjon i FILMVERKSTED 2018 - kortfilmen "FØDSEL" av Lina Helvik. Produsent på dette prosjektet har vært Filmavdelingen AS.

Vinner av FILMKAPPLØPET under Det Norske Måltid i januar skal vises.

Film Rookies 2018 skal vise de tre filmene produsert i år. Årets tre regissørteam består av tvillingene Marte Hognestad og Kristin Engene Hognestad, Marcus Hundsnes og Monika Welde som skal få vise sine versjoner av Marius Sørgjerd sitt manus "Gul Camel". Manus mentor i år, som i fjor, har vært skuespiller og regissør Vegar Hoel og mentor på teateret er filmskaper Pål Jackman. Filmene i årets Film Rookies prosjekt er produsert av Thomas Aske Berg fra UFOh.

Musikkvideoprosjektet: Lyng-5 klasse skal vises. Regissør Øivind Næss og Fotograf Bo B.Randulff hadde med seg flere unge filmskapere i staben da denne innspillingen fant sted.

Det skal også lages en film under ByBarn 12 mai som skal vises i Talenttimen. Mer info kommer.

Anne Lærdal fra Filmkraft leder Talenttimen og alle som har deltatt i våre prosjekter med venner og familie er invitert!

Hold av dato og klokkeslett allerede nå! Det er GRATIS og første mann til mølla prinsippet når dørene åpnes;)

facebookevent
Trenger du fagfolk til ditt neste prosjekt?
Sjekk vårt bransjeregister.
 
Database med filmer som er produsert med tilskudd fra Filmkraft Rogaland eller Filmkraft Invest.
Portal for levering av søknander om utvikling og produksjon av kortfilm, dokumentar, TV-serie, spillefilm og dataspill i tillegg til kompetansehevende tiltak..  
Ta kontakt med oss i Filmkraft.
{{teaser1:html}}
{{teaser2:html}}
{{teaser4:html}}